NATIONAL

Nationale Landbouwprijskamp Vilvorde 2018

24/04/2018
1
Imo van de Breehoeve (Donquichotte), 1ste prijs jonge stieren, à De Coninck Gert, Wolvertem
2
Jeugdkampioenschap stieren Libido van Moorsel (Opaque), à Van der Biest Frans, Aalst
3
Prijskamp – stieren geboren in 2015 Kampioen series 1ste prijs : Koko C.A. Van de Paddenhoeve (Orval) à Redant Hedwig, Erpe Mere 2deprijs : Karasko (Benhur) à Andries LV, Humbeek 3de prijs : Nostradamus van het Chipohof (Saveur) à Andries LV, Humbeek
4
Kampioenschap stieren Koko C.A. Van de Paddenhoeve (Orval), à Redant Hedwig, Erpe Mere
5
Kanu van Kettelo (Tilouis), 1ste prijs oudere stieren, à De Block Wakter, Asse
6
Prijskamp – vaarzen geboren in 2017 1ste prijs : Ilara van de Bieshoop (Vidal) à Broers Melanie & De Coninck Gert, Mouland 2deprijs : Issa van de Breehoeve (Casper) à De Coninck Gert, Wolvertem 3de prijs : Inez van de Bieshoop (Vistul) à De Coninck Gert, Wolvertem
7
1ste prijs – vaarzen geboren in 2017 Ilara van de Bieshoop (Vidal) à Broers Melanie & De Coninck Gert, Mouland
8
Prijskamp – vaarzen geboren in 2017 1ste prijs : Maggy van de Bremberg (Emblème) à Van den Eynde Katty, Merchtem 2deprijs : Marte van Moorsel (Opaque) à Van der Biest Frans, Aalst 3de prijs : Madonna van Moorsel (Vidal) à Van der Biest Frans, Aalst
9
1ste prijs – vaarzen geboren in 2017 Maggy van de Bremberg (Emblème) à Van den Eynde Katty, Merchtem
10
Prijskamp – vaarzen geboren in 2017 1ste prijs : Image van de Breehoeve (Bejard) à De Coninck Gert, Wolvertem 2de prijs : Ice Blue van de Breehoeve (Cabri) à De Coninck Gert, Wolvertem 3de prijs : Maud van de Sluizerweg (Idefix) à Meers Anny & Peters Marc, Millen
11
1ste prijs – vaarzen geboren in 2017 Image van de Breehoeve (Bejard) à De Coninck Gert, Wolvertem
12
Prijskamp – vaarzen geboren in 2016 1ste prijs : Liefje van Moorsel (Or) à Van der Biest Frans, Aalst 2de prijs : Hyperluxe des Amandiers (Cabri) à Broers Mélanie & De Coninck Gert, Wolvertem 3de prijs : Lien van de Kouter (Or) à Van Boxstael – De Smedt, Opwijk
13
1ste prijs – vaarzen geboren in 2016 Liefje van Moorsel (Or) à Van der Biest Frans, Aalst
14
Prijskamp – vaarzen geboren in 2016 1ste prijs : Ninette van het Chipohof (Iniesta) à Andries LV, Humbeek 2de prijs : Linda van Moorsel (Hazard) à Van der Biest Frans, Aalst 3de prijs : Liesje van Moorsel (Hazard) à Van der Biest Frans, Aalst
15
1ste prijs – vaarzen geboren in 2016 Ninette van het Chipohof (Iniesta) à Andries LV, Humbeek
16
Prijskamp – vaarzen geboren in 2016 Kampoien serie 1ste prijs : Lolobrigitta (Glaieul) à Andries LV, Humbeek 2de prijs : Nefertete van het Chipohof (Kapri) à Andries LV, Humbeek 3de prijs : Hollywood van de Breehoeve (Prosper) à De Coninck Gert, Wolvertem
17
Jeugdkampoienschap vaarzen Lolobrigitta (Glaieul) à Andries LV, Humbeek
18
Jeugdkampoienschap vaarzen Lolobrigitta (Glaieul) à Andries LV, Humbeek
19
Prijskamp – vaarzen geboren in 2015 1ste prijs : Signe van de Bremberg (Hazard) à Van den Eynde Katty, Merchtem 2de prijs : Ma Belle Amie van het Chipohof (Igor) à Andries LV, Humbeek 3de prijs : Marie Jeanne van de Bremberg (Impérial) à Van den Eynde Katty, Merchtem
20
1ste prijs– vaarzen geboren in 2015 Signe van de Bremberg (Hazard) à Van den Eynde Katty, Merchtem
21
Prijskamp – vaarzen geboren in 2015 1ste prijs : Kelly van Moorsel (Cantona) à Van der Biest Frans, Aalst 2de prijs : Katrien van Moorsel (Bonheur) à Van der Biest Frans, Aalst 3de prijs : Lizzy van Kettelo (Baigneur), à De Block Wakter, Asse
22
1ste prijs – vaarzen geboren in 2015 Kelly van Moorsel (Cantona) à Van der Biest Frans, Aalst
23
Prijskamp – vaarzen geboren in 2014 1ste prijs : Loreen van het Chipohof (Iniesta) à Andries LV, Humbeek 2de prijs : Farandole van de Breehoeve (Grommit) à De Coninck Gert, Wolvertem 3de prijs : Sonja van Kettelo (Cappuccino), à De Block Wakter, Asse
24
1ste prijs – vaarzen geboren in 2014 Loreen van het Chipohof (Iniesta) à Andries LV, Humbeek
25
Prijskamp – kalfvaarzen geboren in 2014 Kampioen serie 1ste prijs : Java van de Sluizerweg (Benhur) à Meers Anny & Peters Marc, Millen 2de prijs : Lucky Numbert 5 van het Chipohof (Attribut) à Andries LV, Humbeek 3de prijs : Lovely Star van het Chipohof (Saveur) à Andries LV, Humbeek
26
Kampioenschap kalfvaarzen Java van de Sluizerweg (Benhur) à Meers Anny & Peters Marc, Millen
27
Prijskamp – vaarzen geboren in 2014 1ste prijs : Ebauche (Attribut) à Andries LV, Humbeek 2de prijs : Jana van Moorsel (Opaque) à Van der Biest Frans, Aalst 3de prijs : Lady ET van het Chipohof (Etna) à Andries LV, Humbeek
28
1ste prijs  – vaarzen geboren in 2014 Ebauche (Attribut) à Andries LV, Humbeek
29
Prijskamp – koien geboren in 2013 Kampoien serie 1ste prijs : Carrera van de Bremberg (Itou) à Van den Eynde Katty, Merchtem 2de prijs : Pigly Wigly van de Bremberg (Adajio) à Van den Eynde Katty, Merchtem 3de prijs : Indianapolis van Moorsel (Adajio) à Van der Biest Frans, Aalst
30
Kampoienschap koien Carrera van de Bremberg (Itou) à Van den Eynde Katty, Merchtem
31
Kampioenschap kalfvaarzen Java van de Sluizerweg (Benhur) à Meers Anny & Peters Marc, Millen
32
Prijskamp – koien geboren in 2013 1ste prijs : Hilde (Ydille) à Andries LV, Humbeek 2de prijs : Hacienda van de Mespelhoeve (Impérial) à De Block Walter, Asse 3de prijs : Gwenny (Tyson) à Andries LV, Humbeek
33
1ste prijs – koien geboren in 2013 Hilde (Ydille) à Andries LV, Humbeek
34
Prijskamp – koien geboren in 2013 1ste prijs : Hannelore van Moorsel (Shériff) à Van der Biest Frans, Aalst 2de prijs : Saharienne de Saint Fontaine (Panache) à Van der Biest Frans, Aalst 3de prijs : Dalida (Attribut) à Andries LV, Humbeek
35
1ste prijs – koien geboren in 2013 Hannelore van Moorsel (Shériff) à Van der Biest Frans, Aalst
36
Kampoienschap koien Carrera van de Bremberg (Itou) à Van den Eynde Katty, Merchtem

Vous aimerez aussi

Pas encore de commentaire

    Laisser un commentaire