REGIONAL

Veeprijskamp – Sint-Niklaas

07/05/2018
1
Vaarzen van 10 tot 20 maanden 1ste prijs : Mara van Klaveren Aas (Héroïque X Ubidet) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele 2de prijs : Maaike Hof ter Dam (Idefix X Ferrero) à Van Moer Peter, Beveren-Waas 3de prijs : Madonna van Moorsel (Vidal X Adajio) à Van Der Biest Frans, Moorsel
2
1ste prijs – Vaarzen van 10 tot 20 maanden Mara van Klaveren Aas (Héroïque X Ubidet) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
3
Vaarzen van 10 tot 20 maanden Kampioen serie 1ste prijs : Mila van Klaveren Aas (Horace X Germinal) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele 2de prijs : Liefje van Moorsel (Or X Orme) à Van Der Biest Frans, Moorsel 3de prijs : Lien Hof ter Dam (Panache X Joker) à Van Moer Peter, Beveren-Waas
4
Kampioenschaap vaarzen Mila van Klaveren Aas (Horace X Germinal) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
5
Vaarzen van 20 tot 32 maanden 1ste prijs : Linda van Moorsel (Hazard X Orme) à Van Der Biest Frans, Moorsel 2de prijs : Lotte Vd Berghoek (Hazard X Langoureux) à Van de Vijver François, Verrebroek 3de prijs : Julie Hof ter Dam (Shériff X Joker) à Van Moer Peter, Beveren-Waas
6
1ste prijs – Vaarzen van 20 tot 32 maanden Linda van Moorsel (Hazard X Orme) à Van Der Biest Frans, Moorsel
7
Gekalfde vaarzen en koien van 32 tot 48 maanden 1ste prijs : Karlien van Klaveren Aas (Grommit X Ichor) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele 2de prijs : Hema du Paillaert (Ferrero X Galopin) à Van Moer Peter, Beveren-Waas 3de prijs : Kelly van Moorsel (Cantona X Germinal) à Van Der Biest Frans, Moorsel
8
1ste prijs – Gekalfde vaarzen en koien van 32 tot 48 maanden Karlien van Klaveren Aas (Grommit X Ichor) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
9
10
Koeien vanaf 48 maanden 1ste prijs : Jura van de Bremberg (Impérial X Ipon) à Van de Vijver François, Verrebroek 2de prijs : Iemke Hof ter Dam (Adajio X Impérial) à Van Moer Peter, Beveren-Waas 3de prijs : Ineke Hof ter Dam (Adajio X Harisson) à Van Moer Peter, Beveren-Waas
11
1ste prijs – Koeien vanaf 48 maanden Jura van de Bremberg (Impérial X Ipon) à Van de Vijver François, Verrebroek
12
Koeien vanaf 48 maanden Kampioen serie 1ste prijs : Hannelore van Moorsel (Shériff X Germinal) à Van Der Biest Frans, Moorsel 2de prijs : Imperiale van Klaveren Aas (Impérial X Magistrat) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele 3de prijs : Parée de Fooz (Spécimen X Imprudent) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
13
Kampioenschaap – Koeien vanaf 48 maanden Hannelore van Moorsel (Shériff X Germinal) à Van Der Biest Frans, Moorsel
14
Koeien met kalf Kampioen serie 1ste prijs : Ineke Hof ter Dam (Adajio X Harisson) met Mira Hof ter Dam (Cabri) à Van Moer Peter, Beveren-Waas 2de prijs : Jura van de Bremberg (Impérial X Ipon) met Molly van’t Zwaantje (Idefix) à Van de Vijver François, Verrebroek
15
Kampioenschaap – koien met kalf Ineke Hof ter Dam (Adajio X Harisson) met Mira Hof ter Dam (Cabri) à Van Moer Peter, Beveren-Waas
16
Stieren Kampioen serie 1ste prijs : Muguet van Moorsel (Or X Panache) à Van Der Biest Frans, Moorsel 2de prijs : Maiko van Klaveren Aas (Attribut X Shériff) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele 3de prijs : Maurice van Klaveren Aas (Horace X Etna) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
17
Kampioenschaap – Stieren Muguet van Moorsel (Or X Panache) à Van Der Biest Frans, Moorsel
18
19
Vaarskalveren jonger dan 10 maanden 1ste prijs : Marie-Christien van Klaveren Aas (Attribut X Groom) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele 2de prijs : Mira Hof ter Dam (Cabri X Adajio) à Van Moer Peter, Beveren-Waas 3de prijs : Marie-Claire van Klaveren Aas (Idefix X Shériff) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
20
1ste prijs – Vaarskalveren jonger dan 10 maanden Marie-Christien van Klaveren Aas (Attribut X Groom) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
21
Loten van kalveren à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
23
Loten à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele
25
Kampioenschaap – Koeien vanaf 48 maanden Hannelore van Moorsel (Shériff X Germinal) à Van Der Biest Frans, Moorsel
26
Kampioenschaap – koien met kalf Ineke Hof ter Dam (Adajio X Harisson) met Mira Hof ter Dam (Cabri) à Van Moer Peter, Beveren-Waas
27
Kampioenschaap – Stieren Muguet van Moorsel (Or X Panache) à Van Der Biest Frans, Moorsel
24
Kampioenschaap vaarzen Mila van Klaveren Aas (Horace X Germinal) à Klaveren Aas-Van Osselaer Lv, Melsele

Vous aimerez aussi

1 Commentaire

  • Reply
    Karl Goossens
    08/05/2018 at 01:57

    De origine van de kampioenvaars stond verkeerd in het boekje. Het is een Horace uit Luronne de Fooz (Germinal)

Laisser un commentaire